Op De Groene grens; Geniet van de vrijheid

Natuur of cultuur? Stilte of drukte? Boodschappen of shoppen? Dorp of stad? Rust of dynamiek? U hoeft niet te kiezen. Het kan allemaal!

In het groen tussen landelijk Goirle en bruisend Tilburg ontwikkelen we de wijk ‘Op de groene grens’ met rijwoningen, tweekappers en semi-bungalows. Dat is genieten van dorpsleven én citylife. Hier kunt u doen waar u zin in heeft. Elke dag is anders en u kiest wat u wilt.

Het project ‘Op de Groene Grens’ verrijst op loop- en fietsafstand van zowel Goirle als Tilburg. Dichtbij het gemoedelijke Goirle waar je in alle rust boodschappen kunt doen een terrasje kunt pikken of het dynamischer en bruisender Tilburg met zijn meer gevarieerd winkelaanbod, theaters en bioscopen en talloze horecagelegenheden.

Over de nieuwbouw woningen in Op de Groene Grens

Het nieuwbouwproject bestaat uit twee fases. De eerste fase bestaat uit 41 wandwoningen, de tweede fase uit circa 50 woningen.

Fase 2

Fase 2 bestaat uit circa 50 woningen met een mix van rij-en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en semi-bungalows. Inmiddels is gestart met de verkoop van 26 woningen. Deel twee van fase 2 zal spoedig na het eerste deel in verkoop gaan. Hierbij wordt rekening gehouden met de vraag naar het gewenste type woning zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Bekijk hier het woningaanbod.

Fase 1

De 41 wandwoningen fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. 3 woningen zijn verkocht, de overige 38 woningen uit deze fase worden verhuurd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Op de Groene Grens - tussen Goirle en Tilburg - Wandwoning

Belangstelling in Op De Groene Grens?

Op de groene grens is wonen in het groen met de dynamiek en voorzieningen heel dichtbij. Er is altijd een keuze! Heeft u interesse? Schrijf u dan nu in!